Installatietechniek

Bent u op zoek naar vakmanschap in installatietechniek? Dan bent u bij ElectraFix aan het juiste adres. Wij adviseren, ontwerpen, installeren, inspecteren, leveren en onderhouden diverse installaties. Kortom: wij zijn totaalinstallateur!

Onze installatietechniek diensten

ElectraFix is gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, wij voeren de volgende diensten voor u uit:

  • Licht- en krachtstroominstallaties
  • Verlichtingsplan maken
  • Noodverlichting
  • Aardingen
  • Data netwerken
  • Kabel trekken voor elektra, data, cctv, brandmeld, geluid, etc.

INSTALLATIETECHNIEK IN DE RETAIL

ElectraFix is een installatiebedrijf die voornamelijk opdrachten uitvoert in de retail sector. Onze diensten op het gebied van installatietechniek voeren wij onder andere uit in supermarkten, kledingwinkels en andere winkelketens. Bij herinrichting of verbouwing van een winkelpand is het vaak wenselijk dat de werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd worden. Iedere dag dat u niet óf niet op volle kracht kunt werken kost namelijk geld. In sommige gevallen is het daarom wenselijk dat de winkel open kan blijven tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Door onze flexibele instelling zijn veel dingen in overleg mogelijk.

Onze projectleiders hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek. ElectraFix kan hierdoor ook de bouwbegeleiding van een project verzorgen. ElectraFix is inzetbaar in elke gewenste fase van een project, of indien gewenst, van "start to finish."

Wilt u de installatietechniek laten uitvoeren door de installateurs van ElectraFix? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

ElectraFix