Datanetwerk

Een goed functionerend datanetwerk is voor ieder bedrijf van groot belang. Via het datanetwerk lopen namelijk bijna alle interne en externe communicatielijnen. Het is dan ook goed voor te stellen dat u het uitbreiden of aanleggen van uw datanetwerk niet aan elke willekeurige partij wilt uitbesteden. ElectraFix heeft in de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partij te zijn en wil dit ook graag voor u zijn.

De keuze voor het juiste type datanetwerk is afhankelijk van de gewenste snelheid en kwaliteit. U moet ervan op aan kunnen dat uw datanetwerk voldoet aan de gestelde eisen en ervoor zorgt dat de bedrijfsprocessen snel en vlekkeloos kunnen verlopen. Wij adviseren u graag welke datanetwerk oplossing voor u van toepassing zou kunnen zijn.

Onze datanetwerk diensten

  • Uitbreiden van bestaand datanetwerk
  • Aanleggen van nieuw datanetwerk
  • Doormeten van netwerkbekabeling
  • Netwerkbekabeling gecertificeerd opleveren

PATCHKAST TEN BEHOEVE VAN OPTIMAAL DATANETWERK

Naast het uitbreiden en aanleggen van datanetwerken kunnen wij ook patchkasten leveren. Wij verzorgen de volledige bekabeling van de patchkast. Ons streven is dat uw datanetwerk een lange levensduur heeft en op een eenvoudige en goedkope manier uitgebreid kan worden.

Wilt u professioneel advies over de mogelijkheden die er zijn voor uw datanetwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0182-581144 of per email via info@electrafix.nl.